2015-12-21 14:53:18• hírek • Szatmar.ro

Csokiszoli már Szatmárnémeti központjában is

Eddig a 17-es lakótelepen élvezhetted csak Közép-Kelet-Európa egyik legjelentősebb szoláriumipari cége, a Chocolate Brown Csokiszolárium Hálózatának csúcsminőségű szolgáltatásait, hétfőtől azonban már Szatmárnémeti központjában is megtalálhatod szalonjukat!

December 21-én ugyanis a szatmári megyeközpont szívében, az Eötvös (Ioan Cuza) utca elején, a Libertatii-tér 22. szám alatt újabb csokiszoli-szalon nyitotta meg kapuit. Itt két álló és három fekvő szolárium várja a vendégeket. Ráadásul hétfő éjfélig ingyenes szolgáltatásokkal!

Hogy mi is a Chocolate Brown Csokiszolárium? A hálózat egységei jelen vannak Magyarország szinte valamennyi jelentősebb települése mellett Szlovákiában és Romániában - Csíkszereda és Marosvásárhely után immár Szatmárnémetiben is.

A Chocolate Brown Csokiszolárium garancia is a kifogástalan háttérszolgáltatásra! A hálózat egységeiben alapelvárás a profi, szakszerű kiszolgálás. A hálózati üzletekben ezért csak szakmai oktatáson részt vett alkalmazottak szolgálják ki a vendégeket. Ez azonban csak egy azon extrák közül, amelyekkel a csokiszoli kiemelkedik a piac többi szereplője közül. Akkreditált vizsgálatok bizonyítják például, hogy a Németországban gyártott speciális csokicső által átlagosan 1,7 perc alatt 1000NE D-vitamin képződik szervezetünkben. Ez azt jelenti, hogy kicsivel több, mint 3 perc alatt feltöltődhetünk a szükséges napi D-vitamin mennyiséggel.

A hálózat minden egyes egységében azonos minőségű szolgáltatást biztosítanak és mindenütt elsődleges szempont az egészség! Éppen ezért minden bőrtípusnak megfelelően választható ki a szolgáltatás. És van honnan választani, a csokiszoli-szalon három fekvő és két álló szoláriummal várja vendégeit! A szoláriumok pedig olyan extrákkal vannak ellátva, mint a vérkeringést serkentő és ezzel a barnulást elősegítő vibromasszázs vagy éppen a vízpermet.

A Csokiszolárium Hálózat egységeiben csak első vonalas márkákat használnak, így a vendégek kizárólag magas minőségi előírásoknak megfelelő szolárium készülékekkel találkozhatnak. Ám igaz ez a kozmetikumokra is, amelyeknek szinte végtelen skáláját találhatod meg az újonnan nyílt szalonban is! Önbarnító vagy önbarnító mentes, öregedéstgátló összetevőkkel, aloe vera, olivaolaj, bambusz, kakaóvaj, kaviár-kivonat, hyaluronsav, mandulaolaj, szójasav, béta-karotin, kókuszolaj tartalmú krémek hatalmas választékával kényeztetheted bőröd!

A szolgáltatások minősége mellett a csokiszoli programjával is nehezen tudnak versenyt tartani a riválisok: hétfőtől szombatig 07.00-24.00, vasárnap pedig 10.00-23.00 óra között állnak a vendégek rendelkezésére mind az új, az Independentei 6. szám alatti, mind a Libertatii téren található szalonban. A két csokiszoliban az is egyedi, hogy akár három hónapos bérletet is köthetsz!

Hétfő (december 21.) éjfélig mindezt ingyen próbálhatod ki a Libertatii-tér 21. szám alatti szalonban. Egyéb újdonságokért, akciókért, az ünnepi programért pedig kövesd figyelemmel a csokiszoli Facebook-oldalát!

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: